Simona Halep, prima reacţie după calificarea în turul 3 la WTA Roma. Ce a nemulţumit-o la jocul ei

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la WTA Roma, după ce a învins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. O victorie în două seturi, dar la capătul unui joc deloc convingător. Românca şi-a pierdut serviciul de cinci ori pe parcursul partidei.

Simona Halep a recunoscut că există loc de îmbunătăţiri în jocul ei, dar s-a declarat mulţumită de rezultat. Spune că este mai uşor să joace în faţa jucătoarelor din topul ierarhiei, în faţa cărora nu are nimic de pierdut.

„N-a fost un meci uşor. Am fost un pic încordată. Parcă nu pleca mingea din rachetă. E bine că am terminat în două seturi. Jasmine este o jucatoare bună. Per total, a fost un meci bun şi mă bucur că m-am calificat în urmatorul tur. Îmi era bine să joc împotriva celor din top, nu ai nimic de pierdut”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep, încântată de revenirea lui Darren Cahill pentru turneul Premier 5 de la Roma

Simona Halep ştie că va avea de făcut ajustări importante în jocul ei pentru următoarea partidă, cu învingătoarea dintre Amanda Anisimova şi Dayana Yastremska. Simona speră să continue seria incredibilă de victorii. Nu a mai pierdut din luna ianuarie, de la semifinala cu Garbine Muguruza de la Australian Open.

„Nu ţin cont de seria de victorii, dar sper să câstig cât mai mult. Îmi creşte încrederea când câştig.  Va fi o partidă grea în turul următor. Nu m-am gândit la jocul următor. Trebuie să lovesc mai înalt în meciul următor şi să servesc bine. Asta contează la fiecare meci, de fapt”, a mai spus Halep pentru sursa citată.

Simona Halep a vorbit şi despre partida fantastică de la dublu. Ea şi Monica Niculescu le-au învins pe Svitolina / Yastremska, scor 6-0, 6-1.

“La dublu a fost un meci foarte frumos. Cel mai bun al nostru. Moni a fost foarte motivată. Adversarele ne-au ajutat, pentru că au greşit destul de mult, dar sper să fie şi mai bine mâine. O să am o adversară foarte tânără în următorul meci la dublu. Sunt motivate, puternice.

În fine, Simona s-a declarat încântată de revenirea lui Darren Cahill. Australianul nu îi mai fusese alături de la Australian Open, în iarnă.

“Este un sentiment plăcut să fie din nou alături de Darren în echipă. A venit cu aer relaxat, proaspăt. Mă bucur că a revenit”

Lasă un răspuns