A FOST ASFALTAT CEL MAI IMPORTANT BULEVARD DIN ORȘOVA

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, împreună cu senatorul PSD, Liviu Mazilu, președintele PSD Orșova, Constantin Popescu și primarul Marius Stoica, au mers astăzi pe cea mai importantă arteră rutieră din Orșova, Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Aici se toarnă asfalt în cadrul proiectului cu o valoare de 8,5 milioane euro, proiect PNDL, aprobat în anul 2017 de Guvernul PSD.

În cadrul aceluiași obiectiv s-a reabilitat rețeaua de alimentare cu apă, iar în cursul anului trecut, au fost de asemenea, asfaltate, 20 de străzi în municipiu.

Sunt investiții foarte importante și mă bucur că Guvernul PSD a fost cel care le-a demarat !

În Orșova, pe străzile care au fost reabilitate, nu mai fuseseră intervenții de 45 de ani, iar infrastructura rutieră era grav afectată ! Răspundem acum unei nevoi stringente a orașului, aceea de a crea condițiile pentru circulația în condiții foarte bune și de siguranță, atât pentru locuitorii municipiului, cât și pentru turiștii care sunt de la an la an, mai mulți în oraș.

De altfel, Bulevardul 1 Decembrie 1918, se află de-a lungul falezei Dunării, iar după ce reabilitarea se va finaliza, va da un aspect plăcut zonei ! Facem ce trebuie pentru toți locuitorii județului ! ”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.