Alianţa USR-PMP-Forța Dreptei a lansat candidații la Primăria Craiova și CJ Dolj: Emilia Neagu și Cezar Drăgoescu

Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) şi-a lansat oficial candidaturile pentru Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj. 

Ca atare, Emilia Neagu (USR) este candidata Dreptei Unite la Primăria Craiova, iar Cezar Drăgoescu (USR) este candidatul Dreptei Unite la președinția Consiliului Județean Dolj.

Mergem la victorie. Suntem aici să transmitem un mesaj de speranță – România are o alternativă reală. Se ridică un val în toată România, un val care va începe cu alegerile europarlamentare și locale și se va termina cu un președinte și cu un guvern de dreapta ”. – a afirmat președintele USR, Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat.

Emilia Neagu (USR) este candidata Dreptei Unite la Primăria Craiova.

Emilia are 48 de ani și a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Craiova. A început să lucreze din timpul facultății și de peste 20 de ani este antreprenoare în domeniul imobiliar.

” Emilia a fost extrem de activă în viața civică a orașului în ultimii patru ani și a cerut insistent transparență în cheltuirea banilor publici. Ca primar, Elena își propune să atragă mai multe investiții în cartierele Craiovei, să construiască spații verzi și de socializare mai aproape de craioveni, să le asigure cetățenilor siguranță sporită și curățenie de la periferie până în centru, să scadă taxele locale și să gestioneze corect bugetul municipiului ”. – se mai arată în comunicat.

Cezar Drăgoescu (USR) este candidatul Dreptei Unite la președinția Consiliului Județean Dolj. Cezar a lucrat 18 ani în domeniul bancar și comerț exterior, apoi a făcut pasul în antreprenoriat.

Pentru Consiliul Județean, Cezar are un plan bine pus la punct, care prevede, în primul rând, scoaterea județului la lumină prin introducerea utilităților – apă, lumină, canalizare – în absolut toate localitățile.

Cezar Drăgoescu propune și susținerea producătorilor locali și direcționarea prioritară a investițiilor locale în agricultură.