“BUBICO” UN NOU PERSONAJ PE SCENA POLITICĂ A MEHEDINŢIULUI !!!

Pe scena politică mehedinţeană se face loc unui nou personaj : “BUBICO”. În ultimele zile, pe reţelele de socializare se vorbeşte tot mai mult despre acesta, stârnind un interes general internauţilor.

CINE ESTE “ BUBICO”  şi CE ROL ARE ???

Misterul este elucitat tot în mediul on-line, acolo unde s-au făcut trimiteri către ex-deputatul  BEBE CUPĂ. Se pare că apele sunt din ce în ce mai tulburi în PMP Mehedinţi, unde ex-deputatul activează ca membru şi  unde este preşedinte al organizaţiei judeţene de partid este chiar soţia acestuia.

Colegul de partid al lui Bebe Cupă, Eduard Koler, îl taxează pe ex-deputat, într-o postare pe o reţea de socialiare :

În ciuda proverbului “Mortul de la groapă nu se mai întoarce” Cupă Ion, zis și Bubico, din cauza obedienţei faţă de creatura semianalfabetă care îi stă alături ca soţie, revine în forță cu o postare demnă de cascadorii râsului. Neînțelegând nimic din economie sau politică, în afară de slugărnicia faţă de PSD sau orice alt partid care îi pune în funcție analfabeta, îl critică pe Ministrul Economiei, cu argumente de Birlic politic !!! ”

 Mai multe detalii despre acest slugoi de doi bani aveți in linkul de mai jos : https://www.euractiv.ro/politic-intern/tariceanu-daca-il-pui-pe-ion-cupa-sa-spuna-doua-propozitii-legate-nu-poate-15916, unde preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spunea despre Ion Cupă :

Dacă îl pui pe Ion Cupă să spună două propoziții legate, nu poate !!!”

Eduard Koler, cel care a candidat la Primăria Drobeta Turnu Severin şi a adus cele mai multe voturi, pentru PMP, clarifică misterul  : “ să vorbească și nea Ion, că și el e om”, ne minunăm de vreo două zile de idioțeniile proferate de un ”nea caisă” care atunci când se îmbata, adică aproape în fiecare seară, se dă acoperit SRI, SIE, “doi s’un sfert”, de nu mai știam naibii cu ce apelativ ăa îl gratulăm.

Păi tu nici pe mirobolanta făptură care te ţine scurt din lesă nu ești capabil să o determini să facă ceva, darămite pe alții la a căror poziție doar visai, pe timpul celebrei Veorica Dancilă.

Porecla, “Bubico”, nu vine de la Bebe, vine de la poziția pe care o iei când se strâmbă la tine celebra veioză blondă de la CJ, post pentru care cerșeai bani de la mine și la alții din partid ! Nu știm dacă și aveai de gând să îi dai !!!

Așa că, șezi mumos, Bubico, ca îți dă mamițica …

Fără zăhărel, ciclopel !!! “

Este clar. lucrurile nu stau bine în PMP Mehedinţi. Organizaţia judeţeană fierbe.

Am încercat să luam legătura cu Ion Cupă, pentru a-şi spune punctual de vedere, însă acesta nu a putut fi contactat.