CONSILIUL JUDEȚEAN A ALOCAT FONDURI UNITĂȚILOR ADMINISTRATIV TERITORIALE DIN MEHEDINȚI

În cadrul ședinței de Consiliu Județean, convocată astăzi de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, în sistem videoconferință, a fost aprobată repartizarea unor sume din bugetul județului pentru susținerea unor proiecte de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură și pentru funcționarea unităților administrativ-teritoriale.

“Banii au fost repartizați în funcție de necesitățile și proiectele pe care primăriile le au la acest moment. Am avut în vedere și reglarea unor nedreptăți făcute de Guvern la cea mai recentă rectificare bugetară, prin care multe dintre unitățile administrativ teritoriale au fost vitregite.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, un nou consilier județean a depus jurământul, fiind vorba despre avocatul Emil Pașolea, din partea Partidului Social Democrat.

Îi doresc mult succes în activitatea de consilier județean și am convingerea că va reprezenta interesele mehedințenilor la cel mai înalt nivel!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu,, la finalul ședinței.

Lasă un răspuns