FC UNIVERSITATEA CRAIOVA continuă pe un trend descendent !!! ŞTIINŢA a pierdut meciul desfăşurat aseară pe Cluj Arena

Leii din Bănie au pierdut aseară, în faţa U Cluj cu 1 – 0, golul gazelor fiind marcat de Alex Pop, cu un şut puternic în colţul scurt,în min. 70. Portarul Popa s-a opus, însă nu a putut opri mingea care a intrat în plasă.

În min. 90, mingea l-a atins pe mână pe fundaşul clujenilor, Filip, însă penalty-ul cerut de olteni, nu a fost acordat de arbitrul partidei.

Din ce în ce mai mult, jocul echipei FC Universitatea Craiova lasă de dorit. Este a doua înfrângere consecutivă, fără a mai pune la socoteală punctele pierdute, prin egalurile obţinute în partidele anterioare.

Comparând această partidă,  cu cea desfăşurată împotriva Rapidului, când antrenor era  Napoli şi câştigată de Ştiinţa cu categoricul scor de 5-0, ajungem la o concluzie simplă. 

Pe atunci craiovenii jucau fotbal, însă acum nu se regăsesc în formulele de joc ale tehnicianului Stângă.

Pentru a promova în Liga 1, jucătorii de la FC Universitatea Craiova trebuie să se trezească la realitate, până nu este prea târziu şi să pună ,,osul la treabă,,. Promovarea este încă departe.  Fără ambiţie şi dăruire nu va fi obţinută niciodată !

Universitatea Cluj: Muțiu – Dican, Telcean, Taub – D.Acka, Filip (c) – Meșter (Sburlea, 77′), Golan (Al.Pop, 63′), Ribeiro (Negrean, 88′), Pîrvulescu – Gavra (Ogbu. 77′).
Antrenor: Costel Enache.

FC Universitatea Craiova : Popa – Gîț (Anghelina, 74′), Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Vl.Pop – Negru (Compagno 85′), Baeten (Ciolacu, 85′), Cristea (Voicu, 74′), Munteanu (Raicea, 57′) – Cl. Bălan.
Antrenor: Ovidiu Stângă.

Cartonașe galbene: Gavra, Taub, D.Acka, Ribeiro / Parramatti, Huyghebaert, Bălan, Anghelina

Arbitri: Florin Andrei – Iulian Brînză, Roberto Ciuraru; R – Răzvan Necrici.

Observatori: Mircea Bucur, Marcel Savaniu.

Lasă un răspuns