Filiaşi/Dosar penal pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii din Filiași au verificat, în cursul săptămânii trecute mai multe mijloace de transport care efectuează transport persoane în străinătate.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat într-un autovehicul 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, toți din comuna Secu, care dețineau în bagaje cantitatea totală de 20 de pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc.

Într-un alt autovehicul, polițiștii au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinți și un bărbat de 39 de ani, din comuna Secu, care dețineau în bagaje cantitatea totală de 20 de pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc.

De asemenea, polițiștii procedând la verificarea unui alt autovehicul au depistat o femeie de 31 de ani și un bărbat de 38 de ani, ambii din comuna Secu, care dețineau în bagaje cantitatea totală de 36 de pachete de țigări, care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de contrabandă

Lasă un răspuns