Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova !!!

Un incendiu a izbucnit, în această seară, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, iar un alt pacient fiind scos de pompieri.

Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, arată primele informaţii oferite de ISU Dolj.

Medicii ar fi sărit de la etajul unu ca să scape de flăcări. Incendiul ar fi fost provocat de un pacient.

“Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, patru saloane de la parterul spitalului au fost inundate cu fum. La acest moment, patru persoane necesită îngrijiri, dintre acestea trei sunt cadre medicale și una este pacient”, transmite Ministerul Sănătăţii.

Potrivit ISU, incendiul a fost într-un izolator (rezervă) de la urgenţă.

“Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fata locului au fost trimise doua subunități de interventie, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, 1 descarcerare grea și 1 ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsit 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. 3 cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Lasă un răspuns