Măsuri speciale, duminică, la meciul FC Petrolul – FC U Craiova 1948, desfăşurat pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești. Recomandări IJJ Prahova !!!

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, sprijiniți de structurile de Poliție Națională și Poliție Locală, vor asigura, duminică, 25.10.2020, începând cu orele 15.00, măsuri de ordine publică în zona imediată și apropiată a Stadionului ,,Ilie Oană” din municipiul Ploiești, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele Petrolul – U.Craiova 1948 S.A , contând pentru Campionatul Ligii a II-a, ediția 2020-2021.

Efectivele de jandarmi vor acționa pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale în zona imediată și apropiată a stadionului.

„Partida este cotată cu grad mediu de risc și se va desfășura fără spectatori în conformitate cu prevederile ordinului Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății nr. 1219 din 22.09.2020”, a anunțat IJJ Prahova, care a precizat că răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine Asociației Club Sportiv Petrolul 52 Ploiești care a încheiat un contract cu firma specializată de pază S.C. ROKY RANDORY GUARD S.R.L.

Recomandări IJJ Prahova pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale în zona imediată și apropiată a stadionului.

Pentru desfășurarea partidei într-un climat de normalitate și siguranță publică facem următoarele precizări tuturor cetățenilor :

  • să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente;
  • să respecte măsurile de protectie sanitară; – să respecte indicațiile forțelor de ordine în filtrele/barajele constituite în zona stadionului.
  • Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112

Lasă un răspuns