MEHEDINŢI/SE TOARNĂ ASFALT ÎNTRE BÎLVĂNEȘTI ȘI INTERSECȚIA CU DRUMUL DE LA BĂSEȘTI, PE DJ 670

În zi de weekend, se lucrează pe drumurile din Mehedinți, unde sunt în implementare proiecte cu fonduri europene ale Consiliului Județean Mehedinți.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, vicepreședintele Ionică Negru și parlamentarii PSD Mehedinți, Liviu Mazilu și Alin Chirilă au mers pe șantierul DJ 670, acolo unde muncitorii toarnă asfalt.

Pe traseul Malovăț (DN 67) – Bobaița – Bâlvănești – Godeanu – Marga, în fiecare iarnă erau probleme cu circulația întrucât gropile îngreunau traficul și așa greoi din cauza înghețului. Acum constructorul a grăbit lucrările pentru ca mare parte a traseului din proiect să aibă strat nou de asfalt înainte de prima ninsoare.

Astăzi și mâine se asfaltează doi kilometri între Bîlvănești și intersecția cu drumul care duce la Băsești, iar anterior s-au asfaltat 9 km între Marga și Bîlvănești și alți 3,2 km, de la intersecția cu DN 67 până la intersecția cu drumul care duce la Bîrda.

Astfel, în câteva zile, va fi asfalt pe 14,2 km din cei 21,350 km pe care Consiliul Județean Mehedinți are în implementare proiectul de reabilitare, cu fonduri europene.