Primarul comunei Coşoveni implicat într-un accident rutier

Primarul din Coșoveni a fost protagonistul unui accident, produs pe raza urbei pe care o păstoreşte. În urma evenimentului, un bărbat care se afla în mașina edilului a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe strada principală dintre Coșoveni și Leu, după ce primarul a intrat pe contrasens, iar la revenirea pe banda corespunzătoare a lovit direct o altă mașină. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. 

La data de 27 august a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 6 a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 53 ani, din Coşoveni, pe D.N. 6, din directia Leu către Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 53 de ani, din localitate , informează IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 51 de ani, pasager dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.