Primul filişean la Casa Albă. Costeluş Gheorghe Ilie a făcut parte dintr-o delegaţie a CJ Dolj care a participat la o serie de evenimente în USA

În cursul săptămânii trecute o delegaţie formată din : Mihai Neaţu, Sorin Manda, Costeluş Ilie Gheorghe, au participat la o serie de evenimente desfăşurate în USA, printre care şi summit-ul  oamenilor de afaceri RO-USA şi o recepţie organizată de Ambasada României cu ocazia zilei naţionale. Delegaţia Consilului Judeţean Dolj a prezentat oportunităţile pe care judeţul Dolj le poate oferi companiilor americane care doresc sa investească în Oltenia.

Costelus Ilie Gheorghe s-a întalnit pe parcursul acestei vizite cu ES Dan-Andrei Muraru – Ambasador AL României în SUA, cu fostul ambasador al SUA la Bucuresti – ES dl. Hans Klemm şi cu senatorul statului Maryland, dl. James Rosapepe.

Costeluş Gheorghe Ilie, a declarat : „ Delegaţia Consilului Judeţean Dolj din care am făcut parte s-a deplasat cu ocazia zilei naţionale a României în SUA, pentru a fi aproape de comunitatea de români.  Cu această ocazie ambasada României din USA a organizat şi o recepţie. Delegatia CJ Dolj a participat la Summit-ul oamenilor se afaceri RO-USA, ocazie cu care am luat parte în calitate de invitat la întâlnirile dintre reprezentantii oamenilor de afaceri din Craiova şi reprezentanţii patronatelor din Prince George’s County, USA. Ar fi fost excepţional dacă ar fi primit invitaţie şi un reprezentant al oamenilor de afaceri din Filiaşi. Din păcate numărul invitaţilor pentru aceasta categorie de reprezentanţi, a fost limită.”

Pe parcursul anului viitor o delegaţie administrativă şi oameni de afaceri din SUA va fi aşteptată în Dolj.