PSD Drobeta Turnu Severin şi-a ales liderul. Marius Screciu a fost reales în funcția de președinte

Edilul Severinului, Marius Screciu, a fost reales sâmbătă, în cadrul Conferinţei Municipale în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin și a fost propus pentru alegerea în funcția de prim-vicepreședinte al PSD Mehedinți, la alegerile județene.

La conferința municipală a PSD au mai participat senatorul Liviu Mazilu, deputații Alin Chirilă și Cornel Folescu, prefectul Alin Isuf dar și o delegație importantă a Organizației Municipale.

Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, spunea : „ Organizația Municipală PSD Drobeta Turnu Severin este cea mai mare organizație municipală din cadrul PSD Mehedinți, dar și cea mai importantă, prin prisma rezultatelor obținute, iar faptul că Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost ales astăzi, pentru un nou mandat de președinte, este consecința muncii depuse pentru clădirea și menținerea unei echipe puternice”.

„ Munca politică se transpune în rezultate bune și în administrație, iar faptul că municipiul Drobeta Turnu Severin este un oraș care a beneficiat de investiții importante, se datorează echipei PSD la care sigur, contribuie și Consiliul Județean Mehedinți, întrucât am susținut obiective majore pentru municipiul reședință de județ și o voi face în continuare. Mai sunt multe de făcut și am încredere că echipa aleasă astăzi va performa în continuare, la alegerile din 2024 ! ”, a mai spus liderul PSD Mehedinți.

Marius Screciu, preşedintele reales al PSD Drobeta Turnu Severin, spunea :

“ Am primit, în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Municipale, votul colegilor mei pentru a ocupa, pentru încă un mandat, funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin și, pe această cale, le mulțumesc pentru încredere.

Deși consider că rezultatele activității și implicării mele atât în plan politic, cât și administrativ vorbesc de la sine, realegerea mea în această funcție mă responsabilizează, atât pe mine, cât și pe echipa mea. Se impune să păstrăm același grad ridicat de implicare, să rămânem alături de oameni și să le demonstrăm și să îi convingem că reprezentăm, în continuare, cea mai bună opțiune politică.

Sunt președinte al PSD Drobeta Turnu Severin, dar sunt primarul tuturor severinenilor și voi rămâne consecvent obiectivului meu principal, acela de a fi aproape de oameni, de a continua strategia de dezvoltare a orașului nostru și a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.”, întru-un mesaj pe pagina sa de Facebook.