Revelion cu IRIS şi MR. JUVE la Filiaşi

Filişenii vor petrece Revelionul 2024 alături de unii dintre cei mai mari artiști ai momentului, dau asigurări reprezentanții Primăriei Filiaşi . IRIS, MR. JUVE și DJ Andy vor concerta pe 31 decembrie, cu începere de la ora 22.30, pe scena amplasată pe strada Stadionului. Trecerea dintre ani va fi celebrată cu un focuri de artificii în Filiaşi. Răcari, Fratoştiţa şi Bîlta.

Iris este o legendă vie a muzicii ! Trupa rock cu cel mai mare succes în România care, în cei peste 40 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Asta în ciuda schimbărilor de componență, mai ales din ultimii ani.

Cu Toni Șeicărescu solist n-a mers ! Publicul nu mai simțea la fel, îi lipsea ”Bună seara, prieteni !”. În 2012, Cristi Minculescu hotăra să părăsească trupa, iar ceilalți membri anunțau: Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul IRIS. Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu”.

În doar câteva luni, însă, Toni avea să fie înlocuit cu Rafael. Nici această mișcare n-a fost de succes pentru continuarea fenomenului IRIS. Publicul suspina după vocea lui Minculescu. El, însă, luase o decizie.

”Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte”, declara în 2012, atunci când Minculescu părăsea trupa pentru prima dată, soţia artistului, pentru Jurnalul Naţional.

Însă hotărârea lui Cristi Minculescu n-a fost definitivă, căci solistul s-a întors în Iris, a susținut un turneu alături de trupă în toată țară, iar ultima cântare împreună, până la nouă despărțire a avut loc la Arenele Romane, în Capitală, alături de alți titani ai rock-ului românesc: Compact și Holograf.

În 2017,  Cristi Minculescu pleacă din nou din Iris, de acestă dată definitiv, și, surpriză, îi rupe din Iris pe Valter Popa și Doru Borobeică, iar Nelu Dumitrescu rămâne cu titulatura, cu Relu Marin și și-au tocmit deja solist, Costi Sandu, zis și ”Damigeană”(ex-Direcția 5, Krypton,Metrock, Act).