Trupul neînsufleţit al unui copil de 14 ani găsit în Dunăre

În această după-amiază, un copil de 14 ani a căzut în apele Dunării. Băiatul se afla la scăldat împreună cu doi prieteni de 17, respectiv 18 ani. Cu toate că cei doi tineri au declarat că sunt prieteni cu băiatul, aceștia spun că nu îi cunosc familia.

„Detașamentul de Pompieri Drobeta intervine pentru câutarea unei persoane, pe Dunăre. Intervenim cu două ambarcațiuni de câutare, un echipaj de scafandri și o ambarcațiune de căutare-salvare. Misiunea este una dificilă, pentru că apa este adâncă, iar fundul apei este presărat cu dale de ciment.”, declară cpt. Flavius Iscru, de la Detașamentul de Pompieri Drobeta.

După ore de căutări de Dunăre, trupul băiatului de 14 ani a fost adus la mal de scafandrii ISU. Operațiunea a fost una dificilă.

Între timp, la fața locului, a ajuns și mama băiatului care si-a pierdut viata. Femeii (aflată în stare avansată de graviditate) i s-a facut rau, având nevoie de ingrijiri medicale.

Din păcate,pentru baiatul de 14 ani, aceasta a fost și prima și ultima  iesire la Dunăre. Copilul nu obișnuia să vină la scăldat. Se pare că intenția băiatului nu era să se aventureze în apele fluviului, ci, pur și simplu, a fost un accident. Băiatul ar fi alunecat sub privirile neajutorate ale prietenilor, care se aflau pe mal.

Lasă un răspuns