Vicepreşedintele LPF şi-a dat demisia ! Cutremur de proporţii la vârful fotbalului românesc

Vicepreşedintele LPF şi-a dat demisia ! Cutremur de proporţii la vârful fotbalului românesc. Robert Pongracz a postat pe reţelelele de socializare un mesaj prin care şi-a anunţat plecarea din funcţia de vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de fotbal. Robert Pongracz era în cadrul Ligii Profesioniste de fotbal din februarie 2014.

Vicepreşedintele LPF şi-a dat demisia. Anunţul făcut de Robert Pongracz

În ultimele săptămâni, m-am gândit foarte des la ziua de 1 februarie 2014. O zi importantă pentru mine pentru că am început o călătorie în țara din care provine familia mea, România. Eu, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, primul meu loc de muncă executiv. Eram mândru și plin de energie să ajut la dezvoltarea fotbalului românesc.

8 ani și aproape 9 luni mai târziu, am intrat în ultima zi a acestei călătorii. Ultima mea zi ca vicepresedinte al Ligii Romane. A sosit momentul să scriu un nou capitol în cariera mea și să le dau altora șansa de a continua munca pe care am început-o în ligă. Privind în urmă, pot spune că am contribuit la modernizare în unele aspecte, recunoașterea internațională a ligii, parteneriate internaționale și surse suplimentare de venituri din aceste parteneriate ar fi reperele muncii mele aici.

Am fost foarte plăcut emoționat de unii colegi de-ai mei din liga. Le-am văzut tristețea sinceră în ochii lor când au început să înțeleagă că ziua plecării mele se apropie. Chiar m-a făcut să mă simt trist, dar și recunoscător față de acești oameni pentru sprijinul și contribuția zilnică de a nu-și pierde motivația de a lucra pentru fotbal, pentru ligă și cluburile sale. Nu voi uita niciodată și voi prețui fiecare moment, bun și rău, și vreau să le promit tuturor că vor avea întotdeauna sprijinul și admirația mea. Am învățat atât de multe lucruri în această perioadă. Totuși, cele mai valoroase lecții au fost legate de relațiile interumane și de comportamentul lor unul față de celălalt. În ziua prânzului de adio, am spus întregului grup că îmi doresc ca fiecare dintre cei prezenți să facă tot posibilul să rămână uniți, să fie buni unii cu alții și să se trateze cu respect. Numai o liga unită poate înflori. Mulțumesc întregului LPF pentru această călătorie uimitoare și ne vedem în curând. 

O mulțumire specială vreau să le transmit și Ligilor Europene, in care am fost activ peste 15 ani. Colaborarea strânsă și prietenia cu acești profesioniști excepționali au contribuit semnificativ la realizările mele în rolul meu în ligă romana. Să spun mulțumesc simt ca nu este suficient. Deci, să știți dragi ligi europene, administrație și reprezentanți ai tuturor ligilor membre, aveți în mine o persoană care vă va fi mereu recunoscător pentru toate momentele pe care le-am împărtășit și că scopul meu va rămâne să strig în lume că Ligile europene și tot ceea ce înseamnă, au un viitor strălucit cu profesioniști excepționali.

Cel mai bun vine la sfirsit, vreau să mulțumesc tuturor prietenilor, colaboratorilor și oamenilor pe care i-am întâlnit în acești opt ani, pentru bunătatea, sprijinul și momentele, bune și rele, și lecțiile pe care le-am învățat din ele. Fiecare dintre aceste momente a contribuit la creșterea și dezvoltarea mea personală. Mulțumesc din partea inimii mele.

Ne vedem în curând în ţara noastră dragă”, a scris Robert Pongracz pe reţelele de socializare.