VIDEO / DOLJ / Accident mortal, pe DN6 în localitatea Răcarii de Sus

UPDATE : O femeie a murit, iar un bărbat este grav rănit. Trafic blocat pe Drumul Naţional 6, în localitatea Răcarii de Sus, în urma producerii unui accident rutier. În eveniment sunt implicate două autovehicule. 

Potrivit IPJ Dolj, în acest moment, traficul rutier pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, este blocat, urmarea unui accident rutier produs în după-amiaza zilei de 24 aprilie.

Polițiștii de află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului.

Vă recomandăm să manifestați atenție și prudență în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor, transmite IPJ Dolj.

Potrivit informaţiilor IPJ Dolj, o femeie şi-a pierdut viaţa, iar un bărbat este grav rănit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași care au constatat faptul că, un bărbat, de 68 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreținere a carosabilului, pe banda 1.

Din eveniment a rezultat decesul femeii și rănirea bărbatului.