VIDEO / Primarul, Olguța Vasilescu, în vizită pe șantierul Promenada Mall

Primăria Craiova se implică în proiectul “ PROMENADA MALL” prin finalizarea exproprierilor necesare conexiunii cu strada Râului, prin amenajarea spațiilor verzi și gestionarea ulterioară a noii artere rutiere.  

Primarul Olguța Vasilescu însoţită de Delia Ciucă – director al Direcției de Servicii Publice, Adinel Ilinca – director al RAADPFL și Lucian Lungu – director adjunct al Companiei de Apă Oltenia, au fost în cursul acestei zile într-o  vizită de lucru pe șantierul centrului comercial. Interesul maxim al vizitei a fost reprezentat de bulevardul construit de către dezvoltatorul NEPI Rockcastle care va lega Bulevardul Tineretului cu strada Râului și care, odată finalizat, va fi cedat Primăriei.

„Acest drum ne va fi cedat nouă, iar partea de zone verzi ne revine, și, de asemenea, trebuie să fim atenți la tot ce înseamnă deversările în Balta Craioviței, astfel încât să nu existe mirosuri urâte vara sau în momentul în care intreaga zonă va deveni circulată și funcțională”,  a declarat edilul Craiovei.

„Ne-am apucat deja de zona de spațiu verde, să introducem sistemul de irigații, astfel încât în primăvară să putem începe să plantăm, pentru că avem o zonă foarte mare de spațiu verde aici, care trebuie să fie amenajată. Am vrut să văd și care este starea bulevardului, pentru că acest bulevard va fi predat municipalității, un bulevard pe care noi il vream de mult în Craiova, pentru că va face unirea între bulevardele Râului și Tineretului, devenind o arteră foarte importantă a orașului în perioada următoare, care va duce la descongestionarea traficului în zona centrală, Brestei, Râului și Severinului”, a mai precizat primarul Olguța Vasilescu pentru Gazeta Olteniei.