36 DE STRĂZI DIN DROBETA TURNU SEVERIN MODERNIZATE PRIN PROGRAMUL „ANGHEL SALIGNY”

36 de străzi din municipiul Drobeta Turnu Severin, mare parte din ele aflate în cartierele nou formate vor fi modernizate prin programul „ANGHEL SALIGNY”.

Suntem preocupați de modernizarea continuă a orașului, dovadă că, prin programul guvernamental „Anghel Saligny”, am reușit să atragem fonduri pentru construirea și modernizarea a încă 36 de străzi, mare parte din ele fiind în cartierele nou formate. Suntem alături de cei care și-au construit case noi – tineri mai ales și, pe lângă asfaltarea străzilor, vom aduce, în același timp, și celelalte utilități: apă, canalizare, racordarea la rețeaua de gaze și – acolo unde este cazul – alimentarea cu energie electrică. Odată cu derularea acestui program, vor rămâne foarte puține străzi aflate în proprietatea primăriei ce nu sunt modernizate.

Ca administrație locală, încercăm să atragem bani pentru dezvoltarea comunității, pe toate sursele și axele disponibile, pentru că investiția în modernizare înseamnă investiție în viitor. Vom continua să atragem bani, pentru a oferi cele mai bune condiții locuitorilor municipiului. “, declara primarul Marius Screciu.