ACCIDENT RUTIER MORTAL PE DN 6, ÎN LOCALITATEA RĂCARII DE SUS

Lucrătorii Poliţiei oraşului Filiaşi au fost sesizaţi, în această dimineaţă,  cu privire la faptul că pe DN 6 a avut loc un accident rutier. O femeie în vârstă de 69 de ani, a murit,  în urma  evenimentului rutier petrecut pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus

În dimineaţa zilei de 12 ianuarie a.c., ora 06:33, poliţiştii Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 52 de ani, din oraşul Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din direcţia Filiaşi către Craiova, ar fi surprins și accidentat o femeie de 69 de ani, din aceeaşi localitate, ce se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton. În urma evenimentului rutier, femeia a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.” potrivit IPJ Dolj.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.