MEHEDINŢI/Primarul PSD al comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu, acuzat de soție că a bătut-o. Femeia a sunat la 112

Primarul comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu  este cercetat pentru violență în familie, după ce, la data de 6 ianuarie, soția sa a sunat la 112 și a reclamat că este agresată de acesta.

La data de 6 ianuarie a.c., în baza sesizării unei femei, conform Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, a fost completat formularul de evaluare a riscului, polițiștii constatând oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Acesta a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea confirmării. În aceleași circumstanțe, având în vedere situația de fapt expusă de către persoana vătămată, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți., transmite IPJ Mehedinţi.

Lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Rurală Şimian nu au stat prea mult pe gânduri şi au emis un ordin de protecţie provizoriu la data de 06.01.2023, ora 13:00.

Primarul bătăuş s-a văzut nedreptăţit şi ieri a contestat la Judecătoria Drobeta Turnu Severin ordinul provizoriu de protecţie. Numai că instanţa de judecată nu i-a dat dreptate.

“ Soluţia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia petentului Rogoveanu Jean, împotriva ordinului provizoriu de protecţie emis la data de 06.01.2023, ora 13:00, de Secţia 2 Poliţie Rurală Şimian, în favoarea intimatei Rogoveanu Ileana Codruţa. Cheltuielile judiciare reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu – Guşan Claudia – pentru intimată, în cuantum de 543 lei şi 1 din onorariul avocatului desemnat din oficiu – Moleanu Alexandru – pentru contestator, în cuantum de 271,5 lei vor fi suportate din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, data de 10.01.2023.
Document: Hotarâre cameră consiliu  69/2023  10.01.2023”

sursa foto : Facebook : Jean Rogoveanu, Codruţa Rogoveanu

(revenim cu detalii)