EXCLUSIV / Adrian Mititelu reacţionează în cazul angajatului de la Baza Sportivă aparţinând FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi se dezice de comportamentul acestuia

În seara de 26 decembrie, un incident grav a avut loc în Craiova, acolo unde un angajat al clubului  finanțat de Adrian MititeluU Craiova 1948, a reclamat faptul că a fost înjunghat pentru că purta însemnele echipei.

Acesta ar fi fost abordat de mai mulți indivizi care, după ce ar fi folosit cuvinte injurioase la adresa sa, l-ar fi lovit în mod repetat și l-ar fi înjunghiat cu un cuțit în zona abdomenului.

Doar că ancheta desfășurată de polițiștii craioveni ar fi arătat că realitatea este cu totul alta.

Se pare că angajatul celor de la U Craiova 1948 care a reclamat faptul că a fost bătut și înjunghiat de suporterii rivalei din oraș, CSU, este acuzat că ar fi înscenat incidentul petrecut în seara de 26 decembrie.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost reținut de polițiștii  secţiei 1 Craiova,  urmând ca în cursul zilei de vineri, 30 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a faptului că bărbatul în cauză ar fi recurs la acest gest pentru a se apropia de Adrian Mititelu pe care l-ar fi cunoscut în penitenciar şi de familia acestuia, Gazeta Olteniei i-a solicitat finanţatorului U Craiova 1948 un punct de vedere.

În detenție, am cunoscut fel și fel de oameni. În majoritatea cazurilor, în spatele acestora, se ascunde o dramă. Am încercat să ajut cât de mult am putut. Acestei persoane, implicate în acest caz i-am oferit șansa unui nou început. I-am oferit un loc de muncă decent plătit și multe alte lucruri necesare pentru a-și asigura existența. Din păcate, uneori, atunci când vrei sa faci bine, de fapt îți faci ție rău. Deși am fost avertizat cu privire la colaborarea cu astfel de persoane, am preferat totuși să cred că poate profita de o nouă șansă. Însă, din păcate, m-am înșelat. Individul în cauză s-a comportat cum nu se poate mai rău. Evident că un astfel de gest nu poate fi tolerat și mă dezic total de astfel de oameni. Un astfel de individ nu mai are ce căuta în curtea noastră.”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru Gazeta Olteniei.