Un angajat al bazei sportive aparţinând clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, a ajuns în această seară la spital, după ce a fost rănit cu un cuțit în zona abdominală

Un bărbat  a fost înjunghiat, în această seară, pe strada Nicolae Titulescu. El a ajuns la spital. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost agresat de mai mulți tineri pe care nu îi cunoaște.

Sursele Gazetei Olteniei spun că victima le-a spus polițiștilor că nu îi cunoaște pe cei patru sau cinci tineri, dar că aceștia l-au atacat după ce l-au văzut că purta un trening cu însemnele FCU Craiova.

„În această seară, în jurul orei 19.54, polițiștii Secției nr.1 Poliție Craiova au fost sesizați de o unitate medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că, un bărbat s-a prezentat la camera de gardă prezentând o plagă înjunghiată.

Polițiștii deplasați la fața locului au legitimat bărbatul în cauză, acesta având vârsta de 36 de ani, din județul Vaslui.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală.” – IPJ Dolj

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și continuă cercetările în acest caz.