Artificii în interiorul stadionului la meciul dintre CSU și FC UNIVERSITATEA 1948, care a fost întrerupt. Cum au fost introduse în stadion materialele pirotehnice ???

Suporterii olteni nu s-au putut abține și au făcut spectacol, de-o parte și de cealaltă, la meciul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova, scor 2-0.

Meciul dintre CSU şi FC UNIVERSITATEA 1948 disputat luni seară, în cadrul etapei cu numărul 26 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf a învins cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Gustavo, în minutul 16, respectiv Baiaram, în minutul 75.

După nici cinci minute de joc, partida a fost întreruptă după ce suporterii grupării patronată de către Adrian Mititelu au aruncat cu torțe pe teren. Spiritele s-au calmat și partida s-a reluat, însă nu pentru mult timp.

În minutul 10 al partidei, suporterii echipei antrenată de către Laurențiu Reghecampf au oferit răspunsul lor pirotehnic. Aceștia au făcut ceva unic: au dat cu artificii în interiorul stadionului.

Arbitrul Marcel Bîrsan i-a trimis pe jucătorii celor două formații la vestiare și observatorul a transmis că la o a treia abatere partida va fi întreruptă definitiv.

După aproximativ zece minute de pauză, jucătorii au revenit pe teren și partida a fost reluată.

Cum au fost introduse în stadion materialele pirotehnice ???

Dincolo de meciul în sine, se naște o întrebare vizavi de pauza din prima repriză, prilejuită de focul de petarde și de artificii iscat de peluza gazdelor. Nu militează nimeni pentru serafimi și heruvimi așezați în peluză, dar ca să introduci în arenă un asemenea arsenal pirotehnic, demn de revelionul din Times Square, ai neapărată nevoie de bunăvoința complice a celor care fac controlul corporal al suporterilor la intrarea în stadion. N-a fost vorba de o petardă sau două, ci cam de cât se vinde în PIAŢA CENTRALĂ în ajun de Anul Nou.