BRREAKING NEWS / Eugen Trică DEMIS !!! FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 în DEGRINGOLADĂ !!! Lipsa de profesionalism de la nivelul conducerii clubului a dus la prăbuşirea echipei !!!

O nouă criză la FC Universitatea Craiova 1948.  Este  o greșeală enormă că Eugen Trică a fost demis, având în vedere că ar fost al treilea antrenor de care  s-a despărțit ŞTIINŢA doar în acest sezon. Nici un alt antrenor nu ar putea să aducă formației  rezultatele dorite de conducere. Nu poţi să dai afară antrenorii la patru meciuri. Dai dovadă de lipsă de professionalism. Se arată că lucrurile sunt făcute la întâmplare.

ŞTIINŢA a început sezonul cu Adrian Mutu pe banca tehnică, antrenor care a rezistat 12 jocuri, 11 etape de campionat și o partidă din Cupa României. Cu fostul internațional la conducerea staff-ului tehnic, formația din Bănie a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri.

După Adrian Mutu a fost numit Flavius Stoican, cel care a fost demis după doar patru meciuri, trei în campionat, victoria cu Gaz Metan, remiza cu Rapid și înfrângerea cu UTA, și unul în Cupă, 0-1 cu Sepsi.

Eugen Trică a revenit la FC U Craiova 1948 la începutul lunii noiembrie, înregistrând de atunci două remize, cu Sepsi și Dinamo, și trei înfrângeri, cu CFR Cluj, FC Voluntari și Academica Clinceni.

În ciuda promisiunilor finanţatorului că ŞTIINŢA va reveni în elita fotbalului românesc, iată că LEII DIN BĂNIE se afundă tot mai tare.

Amatorism total şi în rândul jucătorilor !!!

Marea majoritate şi-au arătat limitele. După meciul de aseară, nici Eugen Trică, nu-şi explică randamentul slab al jucătorilor.

„ Situația se agravează de la meci la meci. Azi am marcat primii, mă gândeam că jucătorii au încredere, apoi au venit greșeli în lanț. Le-am spus jucătorilor mei să jucăm tot timpul cu minge lungă dacă adversarii fac pressing, întrucât așa făceau și jucătorii de la Barcelona, Pique, Mascherano. Nu se prinde de ei. Nu învățăm din greșeli.  Nici eu nu înțeleg. Marchezi gol, trebuie să ai încredere apoi, să joci fotbal. Sincer, Clinceni era echipă de bătut azi. În momentul de față atât pot jucătorii noștri ”, a declarat Trică la Telekom Sport.

Însă, jucătorii s-ar fi plâns de desele critici pe care le-au primit din partea antrenorului după ultimele meciuri. De asemenea, aceștia contestă și antrenamentele făcute de el.

Toate cele întâmplate duc la o concluzie incredibilă. 90 % din jucători nu ştiu ce înseamnă să fii oltean, să joci în tricoul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA.