De 1 iunie, Aeroportul International Craiova a sărbătorit , nu doar Ziua Copilului, ci şi primul zbor charter către Antalya din acest sezon, operat de Christian Tour şi FLYONE

1 iunie este ziua în care an de an copiii din toată ţara îşi duc părinţii şi bunicii în universul lor : la petreceri colorate, în castele sau în parcuri de distracţii. 

An de an, au loc mai multe manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Copilului. Ateliere şi ghidaje interactive la spectacole, târguri de jucării ori expoziţii, sunt organizate,  de 1 Iunie. Astăzi, pe Aeroportul Internaţional Craiova, copiii au fost întâmpinaţi de către 𝐂𝐡𝐚𝐬𝐞, iubitul personaj din desenele animate Paw Patrol.

“ Copiii au fost întâmpinaţi de către 𝐂𝐡𝐚𝐬𝐞, iubitul personaj din desenele animate Paw Patrol – de care au avut grijă prietenii noştri de la Evenimente Ideale şi care le-a oferit micuţilor o surpriză dulce pentru care le mulţumim partenerilor noştri de la La Pasaj – locul unde puteţi savura o cafea înainte de zbor. Si cum să sărbătorim 1 iunie dacă nu cu cel mai bun tort de la Moft Sweets & Design Craiova – partenerii noştri care ne îndulcesc de fiecare dată cu cele mai bune dulciuri.”,  se precizează în comunicatul de presă al Aeroportului Internaţional Craiova.

O veste extrem de bună pentru doljeni, dar şi pentru olteni : compania aeriană FLYONE a inaugurat astăzi  primul zbor pe ruta Craiova – Antalya. Compania a anunțat un număr de patru zboruri lunare pe această rută, conform orarului oficial, care vor avea loc în fiecare sâmbătă, până pe 21 septembrie.

“ Vă reamintim că zborurile de Antalya decolează în fiecare sâmbătă, până pe 21 septembrie iar pachetele pot fi achiziţionate de la agenţia de turism Christian Tour şi agenţiile locale.”, se precizează în comunicatul de presă al Aeroportului Internaţional Craiova.