Dosar penal pentru introducerea şi folosirea marialelor pirotehnice în incinta stadionului “Complex Sportiv” Craiova, la meciul CSU -FC Universitatea 1948 Cum şi cine a introdus materialele pirotehnice ???

Dincolo de meciul în sine, se naște o întrebare vizavi de pauza din prima repriză, prilejuită de focul de petarde și de artificii iscat de peluza gazdelor. Nu militează nimeni pentru serafimi și heruvimi așezați în peluză, dar ca să introduci în arenă un asemenea arsenal pirotehnic, demn de revelionul de la Paris, ai neapărată nevoie de bunăvoința complice a celor care fac controlul corporal al suporterilor la intrarea în stadion. N-a fost vorba de o petardă sau două, ci cam de cât se vinde în PIAŢA CENTRALĂ în ajun de Anul Nou.

Pe surse, a fost deschis un dosar penal pentru introducerea şi folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadionului “ Complex Sportiv”. Sursa noastră a confirmat că cel care ar fi introdus materialele pirotehnice în incinta stadionului, este angajatul CSU.

Vom reveni cu detalii !!!