DROBETA TURNU SEVERIN / ÎNCEP PREGĂTIRILE PENTRU ZILELE SEVERINULUI

“ Pregătim o nouă ediție a Zilelor Severinului, eveniment ce împlinește anul acesta 29 de ani. Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor de cultură unde am pus la punct ultimele detalii cu privire la organizarea activităților dedicate sărbătorii orașului nostru.

Vom avea un weekend plin de evenimente, pornind de la cele culturale, cu expoziții ale Arhivelor Naționale – Filiala Mehedinți, la 190 de ani de atestare documentară a Severinului, cărți vechi, emblematice pentru zona Olteniei, aflate în patrimoniul Bibliotecii Județene și până la spectacole de muzică ușoară și populară, cu invitați de excepție din toată țara.

Vă invit să ne bucurăm împreună de aceste zile de sărbătoare, dedicate orașului nostru. Strada Crișan, bulevardul I.C. Brătianu și scena de la Severin Shopping Center se vor anima cu o serie de activități culturale, sportive, concursuri și concerte, pe care le încheiem duminică seara, pe 23 aprilie, printr-un spectaculos foc de artificii.”, spune primarul Marius Screciu.