MEHEDINŢI / A ÎNCEPUT ASFALTAREA PE DJ 561A, ÎN LOCALITATEA GVARDINIȚA

A început asfaltarea pe Lotul 4 al proiectului care cuprinde modernizarea/reabilitarea a 112 km drumuri județene în Mehedinți. Era vorba despre DJ 561A, Gvardinița – Bâcleș – Vlădica – Tâmna (int. cu DN 6), în lungime de 32 km, care înregistrase ceva întârzieri, dar acum, oamenii din Gvardinița au scăpat de praful pe care erau nevoiți să îl suporte în zilele însorite și noroiul, în zilele ploioase.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și administratorul public, Codruţa Rogoveanu au mers la fața locului, unde constructorul a dat asigurări că zilele acestea se finalizează asfaltarea satului Gvardinița pe ambele sensuri, iar până la sfârșitul lunii se va turna primul strat pe primii 12 kilometri ai tronsonului, urmând să se continue lucrările până la intersecția cu DN6.

În Gvardinița nu a mai fost asfalt în ultimii 20 de ani. În lipsa investițiilor ca cea pe care o implementează Consiliul Județean în acest moment, s-a apelat la o soluție de compromis în urmă cu mulți ani, aceea de a toca asfaltul degradat și compactare, dar în timp, nu s-a dovedit prea eficientă. Mă bucur că acum lucrurile se îndreaptă! De-a lungul drumului se vor face și rigole betonate, iar scurgerea apelor nu va mai fi o problemă pentru gospodăriile localnicilor. ”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu

Lasă un răspuns