MEHEDINŢI / Accor deschide un nou hotel Mercure la Porțile de Fier, pe malul Dunării

Operatorul din industria ospitalității Accor a semnat un nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării. Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management și va fi lansat pe piață în al treilea trimestru al anului 2023, după renovare.

Mercure Porțile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziția călătorilor 70 de camere și suite confortabile și elegante, un restaurant, un bar și un lounge Privilege. Pentru evenimente private și de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferințe de 250 mp, două săli de consiliu mici și un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, precum și de piscină în aer liber. 

Noul hotel va fi amplasat pe malul stâng al Dunării, în apropierea graniței cu Serbia, chiar în mijlocul parcului natural Porțile de Fier, pe Calea Timişoarei nr 16, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România. Gura Văii, parte a municipiului Drobeta Turnu-Severin.

Un nou hotel Mercure lângă Porţile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinaţii turistice ale ţării, consolidează şi mai mult popularitatea zonei, atrage turişti internaţionali şi aduce standarde şi practici moderne în domeniu. Acest acord va creşte şi va consolida reţeaua Accor în sud-vestul României, o piaţă cheie pentru grup în regiunea Europei de Est.” – spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

În calitate de antreprenori şi investitori în judeţul Mehedinţi, am fost întotdeauna mari susţinători ai potenţialului turistic al acestuia. Sunt atât de multe experienţe valoroase pe care le putem oferi turiştilor din România şi din străinătate şi atât de multe oportunităţi neexploatate atunci când vine vorba de promovarea destinaţiei noastre.” a afirmat Sacha Dragic investitor principal şi partener al proiectului.

Am ales să ne alăturăm unui grup internaţional de prim rang în domeniul ospitalităţii, cum este Accor, pentru a le oferi vizitatorilor noştri un hotel de clasă internaţională şi servicii profesionale care să îl însoţească. De asemenea, am făcut acest lucru pentru a ne conecta hotelul la una dintre cele mai mari reţele de marketing şi distribuţie din domeniul ospitalităţii şi pentru a-l face vizibil pentru călătorii din toate colţurile lumii, plănuind să dezvoltăm şi mai mult ospitalitatea pe Dunăre.” adaugă Eduard Koler, investitor şi reprezentant al Queens Horeca Management, în calitate de partener al proiectului.

sursa : FORBES