MEHEDINŢI / TÂRGUL DIN COMUNA BROȘTENI VA FI MODERNIZAT CU BANI ALOCAȚI DE GUVERNUL PSD

Târgul din comuna Broșteni este cel mai mare din Mehedinți și are adresabilitate atât în rândul locuitorilor județului, cât și în rândul oamenilor din localitățile învecinate, precum și celor din județul Gorj.

Acesta este motivul pentru care, de comun acord cu domnul primar Alexandru Borugă, am decis că locația are nevoie de investiții pentru modernizare, iar proiectul trimis Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației a primit finanțare din partea Guvernului PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.”, a precizat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

Am mers personal, astăzi, în comuna Broșteni, și am stat de vorbă cu oamenii din târg, deopotrivă comercianți și cumpărători, care s-au arătat foarte mulțumiți de investițiile ce vor demara aici după semnarea contractului de finanțare în valoare de 4,8 milioane lei.

În Broșteni se derulează mai multe investiții finanțate prin PNDL, de care beneficiază direct locuitorii comunei, motiv pentru care îl felicit pe domnul primar Alexandru Borugă!

Mulțumesc Guvernului PSD și Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru susținerea investițiilor în județul Mehedinți ! ”, a declarat preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.