MINISTRUL DEZVOLTĂRII, ADRIAN VEŞTEA, ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA DROBETA TURNU SEVERIN

I-am primit astăzi, împreună cu domnul Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți și domnul Alin Isuf, prefectul județului , pe domnul Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării și pe doamna Manuela Pătrășcoiu, director al Companiei Naționale de Investiții, sosiți în orașul nostru, în vizită de lucru.

Delegația a vizitat Bazinul de Înot, obiectiv ce se apropie de finalizare, după ce a fost modernizat complet cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. De asemenea, s-a discutat despre finanțarea altor două proiecte importante, revitalizarea 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 și modernizarea 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐓̦𝐢𝐭̦𝐞𝐢𝐜𝐚.

Severinul rămâne printre primele orașe din țară în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, atât cele din Planul Național de Redresare și Reziliență, cât și cele clasice ori guvernamentale. Ca administrație locală încercăm să atragem bani din toate sursele și axele disponibile, aceasta fiind cheia sigură pentru dezvoltarea și viitorul comunității.