PAVEL BADEA RĂSPLĂTIT DE OLGUŢA VASILESCU PENTRU SERVICIILE FĂCUTE DE-A LUNGUL TIMPULUI !!! FIUL ACESTUIA “ARUNCAT” PE UN LOC ELIGIBIL AL LISTEI PSD PENTRU CAMERA DEPUTŢILOR

Asocierea dubioasă dintre “iepuraşul” Pavel Badea şi Olguţa Vasilescu, a trecut de la etapa porcăielilor în public, la etapa recompenselor.  Conversaţia „academică” dintre cei doi politicieni era relatată, prin 2016, de cotidianul „Jurnalul Olteniei”, sub semnătura redactorului-şef Ana Maria Constantinescu:

După “războiul” jignirilor dintre cei doi, în care Olguţa Vasilescu i-a spus lui Pavel Badea că „este greu de cap”, iar „iepurşul” Badea i-a atras atenţia că ar avea „probleme de sănătate din cauza curiozității”, acum Iulian Badea (fiul lui Pavel Badea), în vârstă de doar 25 de ani, primeşte un cadou nesperat pentru el. Locul 3, pe listele PSD pentru Camera Deputaţilor.

Dar să ne aducem aminte motivul pentru care „iepuraşul” Badea este recompensat.

În 2013, cei doi au fost protagoniştii înfinţării CS “U” Craiova. Întovărăşirea celor doi a fost una dubioasă, având în vedere că asociaţia sportivă condusă de “iepuraş” nu a avut şi nu are nici în prezent secţie de fotbal.

“Va fi o asociere între municipalitate, care va veni cu stadionul şi locul în Liga a II-a, prin Clubul Sportiv Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea şi Corneliu Andrei Stroe şi o societate a unui investitor puternic, care va fi prezentat în curând… ” declara Olguţa Vasilescu.

Legăturile dintre cei doi nu s-au oprit aici. Pavel Badea , a intrat în politică în anul 2008, el devenind consilier municipal pe listele PNL. În 2016, Badea, ar fi avut aspiraţii înalte. Se dorea primar. Însă a jucat fals, ajutând-o pe Olguţa Vasilescu să câştige detaşat. Partidul Naţional Liberal a reuşit să obţină în municipiul Craiova 17.722 voturi, în timp ce candidatul formaţiunii politice la funcţia de primar al Băniei, Pavel Badea, a obţinut cu mult sub scorul partidului, doar 12.649 voturi. La scurt timp, după ce a pierdut alegerile, “iepuraşul” a fost exclus din patid, iar organizaţia municipală a PNL dizolvată.

Potrivit sursei noastre, senatorii Lavinia Craioveanu şi Radu Preda, au fost “vitregiţi”. Nu au mai căpătat locuri eligibile pentru un nou mandat.

Lasă un răspuns