VIDEO şocant !!! Suporter al UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, târât pe jos, cu bestialitate de jandarmeria şi poliţia din Drobeta Turnu Severin. Imagini greu de privit !!!

O ciocnire violentă a avut loc sâmbătă seară, lângă Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, între jandarmi, poliţişti  și un grup de suporteri ai echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948. Aceștia din urmă se aflau în apropierea  stadionului din Severin, unde se desfăşura meciul de fotbal FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948-FC RAPID.

Conflictul a pornit în stradă, aproape de stadion, unde suporterii ar fi aruncat cu fumigene şi petarde. După ce ultrașii au aruncat cu materiale pirotehnice, jandarmeria a intervenit în forţă, cu gaze lacrimogene, din belşug. Nu au apucat să se mai confrunte faţă în faţă, întrucât jandarmii, de frica unor ciocniri violente cu membrii Peluzei Sud 1997 , s-au interpus. În balamucul care s-a creat au existat și violenţe. Pe unele imagini se poate vedea cum unul dintre  suporteri, cu probleme medicale este târât pe jos, fără nici un fel de reţinere, de către Şeful Serviciului de Ordine Publică, col. Adrian Zanfir. Acesta l-a târât pe suporter pe caldarâm, rupându-i inclusiv rucsacul, cu toate că suporterul ţipă ca din gură de şarpe că este operat la picior şi nu opune rezistenţă.

Lasă un răspuns