PRIMARUL SEVERINULUI UMILEŞTE AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU INTEGRITATE !!!

După 5 ani de stres, Marius Screciu a câștigat procesul cu ANI (Agenția Națională pentru Integritate) și rămâne în continuare primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost trimis în judecată pentru conflict de interese. Însă acesta a reuşit să demonteze acuzaţiile procurorilor. Marius Screciu a câștigat definitive procesul, sentința judecătorilor a rămas în favoarea edilului. Ieri, ICCJ a ADMIS recursul  !!!

” Respinge cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Respinge motivele de recurs de ordine publică formulate de recurentul-reclamant ca tardiv declarate. Admite recursul declarat de reclamantul Screciu Marius Vasile împotriva sentinţei civile nr.593 din 22 februarie 2017 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa recurată şi, în rejudecare, admite acţiunea formulată de reclamantul Screciu Marius Vasile. Anulează Raportul de evaluare nr.22265/G/II/26.05.2016 emis de A.N.I. Respinge cererile de intervenţie formulate de Organizaţia Judeţeană Mehedinţi a Partidului Social Democrat şi de Consiliul Local al Municipiului Drobeta Turnu Severin. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 28 septembrie 2021. „

După aproximativ 5 ani de stres, am reuşit să demontez acuzaţiile de conflict de interese ale ANI. Sunt fericit că îmi pot duce la capăt proiectele şi promisiunile pe care le-am făcut severinenilor.”, a declarat în această dimineaţă  primarul Marius Screciu, în exclusuvitate pentru Gazeta Olteniei.