Scandalul vizelor de flotant a luat amploare. La Calopăr, în judeţul Dolj, a izbucnit un scandal imens şi au fost aruncate cuvinte greu de reprodus între viceprimarul Marius Pavel şi ex-primarul Marin Catalina

A fost hărmălaie mare zile acestea, la ghişeele, unde se depun actele pentru vize de flotant, la primăria din Calopăr. Se apropie de final  data când documentul poate fi cerut de cei care vor să voteze într-o anumită localitate și numărul cererilor a crescut simţitor.

Potrivit  ultimelor modificări aduse legii, cetățenii vor putea obține astfel de vize cu până la 60 de zile înainte de alegeri, adică, 9 aprilie.

La Calopăr, în Dolj, la 25 de kilometri de Craiova, trăiesc – potrivit ultimului recensământ – 3.740 de oameni. De câteva zile însă, localitatea se confruntă cu val de persoane care solicita vize care să ateste că au domiciliul aici temporar. În acest sens, au fost completate 120 de cereri.

Doar că acţiunea a fost întreruptă chiar de viceprimarul localităţii, Marius Pavel, devenit de curând susţinător al PSD. 

De la „Te iubesc, cel mai tare naş din lume” la… „sar cu picioarele pe tine, acum…..”

Marius Pavel, ajuns viceprimar al comunei Calopăr cu ajutorul PNL, a fost un apropiat al ex-primarului Cătălina. 

Mai ales că fostul edilul  i-a fost naş şi la cununie, dar şi la botezul copilului. Pe vremuri, Pavel, de câte ori avea ocazia, declara că are cel mai tare naş din lume.

Acum, anii au trecut şi finul a ajuns să se dezică de cel care, după cum spun apropiaţii, „l-a făcut om”. Bineînţeles, războiul a început, după ce finul a schimbat tabăra politică.

Naşul, a încercat să-şi ignore finul, dar până la urmă între cei doi a început scandalul.

„Show-ul” a durat câteva minute. Localnicii priveau şi-şi făceau cruce. „Am văzut,  ce au făcut. Doamne fereşte ! I-a ţinut lumânările în biserică. Nu se face aşa ceva ! „, au comentat mai mulţi cetăţeni.

Cert este că viceprimarul Pavel, nu este este la prima abatere. A fost şi este acuzat de mai multe acte de violenţă.

Telenovela se încheie cu o plângere penală pe numele viceprimarului Marius Pavel.