Angajată a Primăriei Calopăr îl acuză pe viceprimar că a agresat-o pentru că nu a vrut să “resolve” un dosar pentru ajutor social

Un funcționar public din cadrul Primăriei Comunei Calopăr susține că a fost agresat de viceprimarul localității, după ce ar fi refuzat să întocmească un dosar de ajutor social pentru un cetățean. Angajata a motivat că nu îndeplinea condițiile. Pentru că nu a fost de acord, vicele i-ar fi trântit, la propriu, ușa în față, moment în care a căzut la pământ, pierzându-și cunoștința. Însă, primarul și viceprimarul susțin că nu acesta din urmă ar fi lovit-o cu ușa, ci secretarul instituției. Dar și acesta neagă. Cert este că angajata are un certificat medico-legal care atestă o leziune la nivelul feței prin lovirea cu un corp dur. Cine spune adevărul, pare greu de stabilit !!!

O angajată a Primăriei Calopăr, cu 26 de ani vechime în cadrul unității, susține că a fost victima unui abuz fizic și profesional exercitate de conducere. Maria Dumitru, care lucrează ca asistent social, povestește că, în dimineața zilei de 27 ianuarie a.c., a fost chemată de viceprimar.

Potrivit acesteia, s-a întors în biroul vicelui și i-a comunicat că femeia nu poate beneficia de ajutor social, neîndeplinind condițiile legale. Apoi, s-a întors în biroul ei, unde i-a comunicat și solicitantei că nu îi poate fi întocmit dosar de ajutor social. Discuția s-a precipitat ulterior, culminând cu o ușă trântită drept în fața angajatei.

După ce a petrecut câteva ore în spitalul din Segarcea, unde i s-ar fi administrat calmante, femeia a mers acasă. Pe 30 ianuarie a mers la Institutul de Medicină Legală, fiindcă incidentul a avut loc vineri. Documentul obținut de la specialist atestă faptul că ar fi fost lovită cu un corp dur.

Contactat de Gazeta Olteniei pentru un punct de vedere, primarul comunei Calopăr a spus că va reveni cu un punct de vedere însă nici la 3 zile de la discuţia purtată nu a mai revenit.

(vom reveni cu mai multe detalii)

sursa foto : facebook