Marcel Popescu, Preşedintele CSU Craiova, a fost surpins ieşind dintr-o agenţie de pariuri din apropierea stadionului din Craiova

Potrivit regulamentelor interne și internaționale, nimeni dintre cei implicați în activitatea fotbalistică nu are voie să joace la pariuri. Dar, așa cum se spune și în cazul legilor, regulamentele există pentru a fi încălcate. Fotbalul românesc s-a confruntat cu toate aceste situații, iar „boala” pariurilor nu este nici pe departe eradicată.

GAZETA OLTENIEI a încercat să afle care sunt motivele pentru care fotbaliștii, antrenorii şi oficialii români aleg să parieze, uneori chiar pe meciurilor lor, deși sunt atenționați că această practică este interzisă. 

Marcel Popescu, Preşedintele celor de la CSU Craiova nu este nici primul nici ultimul prins că pariază.  Acesta a fost surprins sâmbătă, în jurul prânzului, ieşind dintr-o agenţie de pariuri din apropiere stadionului, zona Ciupercă. Cazul lui Marcel Popescu pare o picătură într-un ocean.

Oficialul celor de la CSU Craiova este doar un ghiniont, prins cu mâța-n sac, pentru că numărul celor care încalcă în acest mod regulamentul este în realitate, mult mai mare.

GAZETA OLTENIEI  a discutat cu fotbaliști din Liga 2 și Liga 3 care au vorbit deschis despre problema jucătorilor şi a conducătorilor care pariază pe meciurile interne. Sub protecția anonimatului, aceștia au explicat cum a apărut acest obicei.

” Unii joacă la pariuri de plăcere, alții o fac pentru adrenalină, dar cei mai mulți pariază pentru că au venituri mici. Dacă echipele nu ar întârzia cu plata salariilor, poate că lucrurile s-ar schimba”, a declarat un jucător din Liga 3, pentru GAZETA OLTENIEI.

GAZETA OLTENIEI  a încercat să obţină  un punct de vedere din partea celor de la CSU după episodul Marcel Popescu, însă nici un alt oficial al clubului nu a fost de găsit.