EDITOARIAL/ BANUL PUBLIC, MAGNET ŞI PENTRU CÂŢIVA MEDICI DE LA SPITALUL FILIŞANILOR

O să începem o serie de critici a celor plătiți din banul public, care prin atitudine și comportament  ne desconsideră, pe noi toți cei care plătim, dar plătim la timp, taxele și impozitele din care acești angajați “LA STAT” își primesc sinecurile BABANE. Începem azi si vom continua, cu Spitalul Filisanilor. Așa cum se cuvine, începem cu cel care primește cel mai mare salariu net pe  lună, venit din care o familie cu un venit mic ar trăi normal cel puțin 2-3 luni.

Vom face vorbire despre medicul anatomo-patolog Miron Florescu care îşi  face programul după bunul plac.

Chiar nu înțeleg de ce atâta silă faţă de programul de lucru, în condițiile în care un om simplu, dacă ar primi acest salariu credem că nu ar sta doar 3-4 ore / zi din 5 zile la serviciu, ar sta 12 ore / zi chiar 6 zile pe săptămână. Să înțelegem că nu aveți obiectul activităţii ?!?!?!?!

 În acest caz considerăm că, conducere a spitalului este obligată sa reducă norma de lucru a dumneavoastră la 1/2 sau chiar 1/4 cum se justifică şi cum ar fi corect. Din câte am aflat, sursele noastre fiind foarte credibile, dumneavoastră domnule doctor, petreceţi mai mult timp făcând naveta Craiova – Filiasi, decât stați la serviciu si am mai aflat că ați manifestat un dezinteres constant faţă de Spitalul  Filişanilor, inclusiv în perioada acreditării, perioadă vitală pentru funcționarea acestui spital, de care dumneavoastră doar uzați, dar de care noi avem nevoie. Excluzând faptul că prezenţa dumneavoastră în spital nu depăşeşte mai mult de 3 ore/zi, sursele noastre  ne-au precizat că doriţi să accedeți si la o funcție de conducere. Ne întrebăm domnule doctor, cum explicați acest lucru, pentru că am încercat să vă găsim la spital pentru a vă spune punctual de vedere, însă nu aţi fost de găsit ?!?!?! Domnule doctor, aveți cel mai mare salariu din spital, aproape dublu decât al directorului de Termocentrala din Turceni. Nu vă prea place să staţi pe la spital. Nu v-a interesat şi nu vă interesează din câte se pare soarta acestui spital. Ce anume v-ar face să lucraţi pe bani mai puţini, să trebuiască să staţi minim 8 ore la spital, în poziția de Director Medical ?! Oare să fie anumite interese ascunse !? Sau un anumit grup de interese este nemulțumit de lipsa de acces în anumite zone ale achizițiilor ! ? Întrebăm pentru cei  care chiar sunt interesaţi de acest spital așa cum suntem noi, locuitorii orașului Filiasi care ne trăim zilele în această urbe, nu venim, stam 2-3 ore la serviciu, ne luăm salarii de sute de milioane şi apoi plecăm acasă cu buzunarele umplute de un salariu de incredibil de mare, plătit din banii noștri ai contribuabililor filiseni, suntem nevoiți sa așteptăm umili, cu orele pe la ușile birourilor voastre luxoase pentru a vă termina voi siesta, să vă beți cafelele şi să vă terminati  bârfele de can-can, ca niște niste țațe pe marginea șanțului sau ca niste persoane care nu au ce face la serviciu. Urmare acestui articol solicitam public conducerii Spitalului Filisanilor să prezinte salariile tuturor angajaților plătiţi din bani publici, începând cu perioada pandemiei pentru ca opinia public să se poată minuna.

Domnule doctor, aveţi dreptul la replică şi poate ne veţi lămuri de ce vă doriţi postul de Director Medical , în situaţia în care nu aţi fost în stare să întocmiți şi să vă depuneţi un dosar complet de candidatură. Cum credeți ca ati mai putea  candida la acest concurs ? Credeţi că puteţi câştiga concursul cu ajutorul colegilor din comisia de concurs ?

Cel mai important ar fi să ne explicați cum ati putea să vă descurcați în această functie, dacă domnia voastră,  nici macar dosarul nu aţi reuşit să il depuneti complet, să nu mai vorbim de “programul redus” de lucru şi de dezinteresul dumneavoastră pentru acest spital.

(va urma)