Înaintea duelului cu elevii lui Săndoi, Adi Mutu dă cărţile pe faţă : ” Tot încercaţi să îmi smulgeţi aşa, un obiectiv. Haideţi că vă spun care este obiectivul meu !!!”

Ieri, Adi Mutu a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a discutat despre partida ce îl aşteaptă.

FC Universitatea Craiova1948 a avut parte de un început decent de sezon, posibil puţin sub dorinţele conducerii. Pierderea meciului cu CFR în prima etapă, nu a fost o tragedie, fiind împotriva celei mai bune echipe din România, iar victoriile cu Clinceni şi Dinamo au demonstrat că băieţii lui Mutu reprezintă un pericol.

Înfrângerea de la Voluntari a fost dezamăgitoare şi a demonstrate  că Mutu mai are mult de muncă alături de noii săi elevi. Pentru o echipă nou promovată, şase puncte în patru etape nu reprezintă un început rău de stagiune.

Adrian Mutu a deschis subiectul “OBIECTIV”  în conferinţa de presă, izbucnind când a fost întrebat, din nou, despre ce îşi propune în primul sezon cu Craiova.  ”Briliantul” a prefaţat partida de azi, pe care o consideră una destul de grea, în compania unei formaţii  periculoase.

 Mutu a dat cărţile pe faţă :

” Chindia a făcut, cel puţin sezonul trecut, a făcut din apărare, prin jocul lor defensiv, a făcut o armă importantă, pentru că e foarte greu să le dai gol. Ştiu ce strategie foloseşte, dar noi trebuie să fim atenţi la jocul nostru, pentru că dacă nu eşti atent, Chindia poate fi foarte bună şi pe contraatac, aşa cum ne-am obişnuit.

Ar fi uşor pentru mine să zic : dami place sa joc ofensiv, dar cum am spus după meciul cu Clinceni , important e să ai un echilibru între apărare şi atac. Îmi place ca echipa mea să joace ofensiv, dar prefer să câştig cu 1-0 decât cu 4-3.

Mă deranjează, mă doare atunci când primesc goluri şi nu îmi place acest lucru, fiind învăţat mult în Italia. (n.r. despre gazon) Am întâlnit stadioane mari şi importante cu gazon foarte prost. Asta nu e o noutate. Munca, concentrarea, echilibrul şi modestia trebuie să fie cuvintele noastre de ordine.

Dumneavostră tot încercaţi să îmi smulgeţi aşa, un obiectiv, pentru a spune ceva. Haideţi că vă spun care este obiectivul meu, este acela de a crea o identitate acestei echipe, de a juca un fotbal care ne caracterizează ”, a declarat Adi Mutu.

FC Universitatea Craiova 1948 primeşte vizita Chindiei Târgovişte, azi, de la ora 19:00. Patrida va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi LOOK SPORT.