SCD TOPMED KINETIC – TERAPII DE RECUPERARE REVOLUŢIONARE

Medicina privată din România s-a dezvoltat cu rapiditate în ultimii ani, pe fondul lipsurilor din spitalele de stat. Industria serviciilor de sănătate private a crescut semnificativ, iar investițiile au fost realizate, în  mai multe cazuri, chiar de către tineri antreprenori. Un astfel de exemplu este Clinica de kinetoterapie, fizioterapie si masaj din Filiași, înființată de Scuturoiu Dănuţ, un tânăr antreprenor de 23 de ani. Clinica oferă servicii de tratament și reabilitare pentru o gamă largă de afecțiuni şi este echipată cu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi BTL-6000 LYMPHASTIM 12 TOPLINE pentru drenajul limfatic, BTL-6000 Shortwave 400 pentru terapia cu unde scurte, BTL-5920 pentru magnetoterapie și BTL–4825SL Premium pentru terapia cu laser, ultrasunete, electroterapie. Echipamentele sunt eficiente în tratarea unui spectru larg de afecțiuni, cum ar fi probleme circulatorii, inflamaţii, dureri cronice şi probleme de mobilitate. În plus, clinica oferă presoterapie, o terapie non-invazivă care utilizează presiunea aerului pentru a stimula circulația și eliminarea toxinelor din organism, ajutând la reducerea celulitei și la îmbunătățirea aspectului general al pielii. Clinica are, de asemenea, un medic specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare, care poate oferi consultații specializate şi poate ajuta pacienții să aleagă cele mai eficiente terapii și echipamente pentru nevoile lor individuale.

Cine este tânărul antreprenor ???

Scuturoiu Dănuţ, un tânăr antreprenor de 23 de ani, din orașul Filiași, care a avut ideea să creeze o clinică de recuperare medicală pentru a ajuta oamenii din zonă să își îmbunătățească sănătatea. Fiind o zonă cu o populație semnificativă, era nevoie de o clinică care să ofere servicii de recuperare și reabilitare pentru a trata afecțiuni precum probleme circulatorii, inflamații, dureri cronice și probleme de mobilitate. Tânărul antreprenor a observat că oamenii care sufereau de aceste probleme medicale trebuiau să meargă în alte orașe pentru a obține tratamentul de care aveau nevoie. Astfel, el a decis să deschidă o clinică în Filiași, care să ofere o gamă largă de servicii de recuperare medicală, inclusiv kinetoterapie, fizioterapie și masaj, precum și tehnologii avansate precum magnetoterapia, terapia cu laser, electroterapia si presoterapia. Clinica sa nu numai că oferă servicii de recuperare medicală pentru pacienții din Filiași, ci și pentru cei din localitățile limitrofe, care nu au acces la astfel de servicii. Această clinică poate avea un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării oamenilor din zonă. Pentru a se asigura că pacienții primesc tratamentul adecvat, clinica are un medic specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare, care oferă consultații specializate și poate ajuta pacienții să aleagă cele mai eficiente terapii și echipamente pentru nevoile lor individuale. a circulației și eliminarea toxinelor din organism. Acest exemplu de antreprenoriat poate servi ca inspirație pentru alți tineri din zona respectivă, care doresc să aducă schimbări pozitive în comunitatea lor prin intermediul afacerilor pe care le deschid.

Cei interesaţi de serviciile Clinicii de Kinetoterapie din Filiași, pot suna la numărul de telefon 0765.284.041 sau pot merge direct pe strada Simion Bărnuțiu, nr.1, pentru a afla mai multe și pentru a stabili o programare. Clinica vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și bunăstarea.